Nieuws

Geheel nieuwe Goupil line-up op Transportmedia’s Best of Van Xperience

Twee versies van de Goupil G6 beschikbaar voor demo’s in Belgie van 02/05 tot 12/05

https://transportmedia.be/2020/05/nieuwe-versies-goupil-g6-nu-beschikbaar-in-belgie/

Goupil G4 geleverd ter ondersteuning van de technische diensten van FedEx en TNT op de luchthaven van Luik.

Goupil G6 en G4 face lift in première op Salon des Mandataires – Municipalia

Goupil G6: eerste leveringen gepland voor Q4 2020

https://www.transportmedia.be/de-goupil-g6-weldra-verkrijgbaar-in-belgie/

Editorial & advertentie in Handel & Techniek – Groensector België

Record aantal Goupils geleverd in September 2019

Electric Drive mocht in september 15 nieuwe Goupils uitleveren:

1x G4 aan de Sportdienst van Stad Brussel, 4x G4 aan de Groendienst van Stad Brussel, 2x G4 Lithium aan de Openbare Reinheid van Stad Brussel, 3x G5 Lithium aan Gemeente Anderlecht en 5x G4 aan Domein Zilvermeer. Daarmee is de kaap van 200 Goupils in België overschreden.

G5 debuut op het witte doek voor Bol.com video “Gentse Feesten”

Gemeente Meise neemt tweede Goupil G4 in dienst via raamcontract van Fluvius

https://www.hln.be/in-de-buurt/meise/nieuw-elektrisch-voertuig-voor-gemeentearbeiders~ae380eb1/

Gemeente Soignies neemt de eerste Goupil G5 vuilniswagen in dienst

Juni 2019- We mochten de eerste Goupil G5 vuilniswagen leveren aan Gemeente Soignies. Eerder dit jaar mochten we al 7 SmartWorkers van GRAU leveren aan Soignies. Samen met de G5 vuilniswagen zorgen zij voor de ophaling van zwerfvuil en het ledigen van de publieke vuilnisbakken. De G5 vuilniswagen is uitgerust met een containerlift en compactor.

Electric Drive levert eerste twee Maxus EV80’s in België aan Gemeente Anderlecht

Juni 2019- De eerste twee Maxus EV80 H3 bestelwagens werden geleverd aan Gemeente Anderlecht. Beide voertuigen zijn uitgerust met hardhouten vloeren en lichtgewicht bekleding van de zijwanden om het interieur te beschermen. We hebben eveneens Rhino ImpactSteps, een LED Traffic master op het dak en LED verlichting in de grille vooraan gemonteerd.
 

Nieuwe Goupil G2: leveringen starten oktober 2019

De robuuste nieuwe G2 is leverbaar met gesloten en open laadbak.

Klein elektrisch voertuig van Goupil

Goupil G2 utilitaire électrique compact

ArcelorMittal Gent neemt Goupil G4 in dienst

Maart 2019- De onderhoudsdienst gebruikt nu een G4 als mobiele tool-box voor onderhoud en herstelling in de werkhallen. Dankzij de compacte afmetingen en korte draaicirkel is de G4 daar perfect voor geschikt.

Nieuwe Goupil G4-L: 55cm langer chassis

Maart 2019-  De Goupil G4 is nu ook leverbaar met een lang chassis. De G4-L is enkel leverbaar met N1 homologatie en Lithium batterijen.

Electric Drive levert drie G1’s voor het nieuwe B-Rail quick service center in Melle

Maart 2019- Twee G1’s uitgerust door HAMER TECHNICS worden gebruikt voor de olieverversingen. De derde G1 uitgerust met non-marking banden wordt ingezet in het magazijn.

Bekijk de video: https://youtu.be/ICcwEMjTxxc

Electric Drive levert de eerste G4 Lithium vans aan DHL

Januari 2019- DHL voegt twee G4 vans uitgerust met schuifdeuren en 14kWh Lithium packs toe aan hun vloot last mile e-voertuigen.

https://www.bestelauto-expo.nl/nieuws/naslagwerk/dhl-parcel-neemt-elektrische-goupil-in-gebruik/

Stad Gent neemt twee Goupils in dienst voor de winterdienst

Oktober 2018- Stad Gent neemt twee Goupils G4 in dienst voor de winterdienst. De Goupils worden ingezet om pekel te sproeien op de fietspaden en zijn daarvoor aangepast met winterbanden, gecoat chassis, grote spatlap achteraan, Webasto verwarming en dubbele DC-DC omvormers. De HillTip pekelsproeiers worden gevoed door de tractiebatterij van de Goupils.

Bekijk de video hier: https://youtu.be/qbXDsc64NZA

Electric Drive BVBA gekozen tot verkoops-partner van Maxus in België

  • Maxus breidt zijn Europees verkoops-netwerk uit ter voorbereiding van volledige lancering in 2019
  • Electric Drive BVBA is de nieuwste verkoops-partner  van Maxus in Europa
  • De Maxus EV80 is de eerste grote elektrische bestelwagen in Europa

Juni 2018 – Maxus versterkt zijn netwerk van verkoops-partners  ter voorbereiding van de lancering van zijn merk in Europa in 2019. De nieuwe partnerships zullen Maxus in staat stellen de levering te versnellen van zijn elektrische EV80 bestelwagens, de enige full electric bestelwagen in zijn klasse op de Europese weg.

Leveringen van de EV80 in Europa begonnen eerder dit jaar, met Maske GmbH die gekozen werd om de operaties in Duitsland en Oostenrijk te ondersteunen.  De laatste nieuwe officiële verkoops-partners die aangekondigd werden zijn Electric Drive BVBA in België en Plan-net Solar in Slovenië, terwijl een direct distributiemodel werd geïntroduceerd voor leveringen in Nederland.

Elke verkoper heeft  de ondersteuning van onderlegde techniekers, specifiek opgeleid voor service en  onderhoud van de EV80 van SAIC Mobility Europe, een divisie van de oudste en grootste voertuigenfabrikant in China, SAIC.

Pieter Gabriëls, gedelegeerd bestuurder van SAIC Mobility Europe, zei : “We hebben veel interesse ondervonden van handelaars in heel Europa die het potentieel zien van een grote, volledig elektrische bestelwagen voor bedrijven en vloten in hun markt.  Ons distributienetwerk zal snel blijven groeien nu we de leveringen versnellen en het merk voluit zullen lanceren in 2019, met nieuwe partnerships die binnenkort zullen worden aangekondigd in andere markten”

Joeri de Ridder, stichter van Electric Drive BVBA voegde daaraan toe: “ Met een uitstekend bereik, zero- emissies en een korte oplaadtijd is de Maxus EV80 de ideale oplossing voor Belgische bedrijven en Gemeenten die grote bestelwagens gebruiken.  Door grote bestelwagens aan ons gamma toe te voegen, kunnen we onze klanten helpen hun vloot exploitatiekosten te verminderen terwijl we hun carbon footprint verkleinen om aan de steeds strikter wordende uitstootnormen in Europese steden te voldoen.”

De Maxus EV80 biedt plaats aan 3 mensen en is beschikbaar als panel van in de versies H2-L2 en H3-L2 en tevens als chassis cabine, om te beatwoorden aan de praktische eisen en grote verscheidenheid die de vloot operatoren verwachten.  De EV80 bestelwagens hebben een bereik tot 200km en een laadtijd van minder dan 2 uur. Onze modellen zijn zeer competitief qua niveau wat hun standaardspecificaties betreft, en bieden CCS-Quick charge, ABS, dubbele airbags, airconditioning en verwarmde, elektrisch verstelbare zijspiegels en een parking assist-systeem.

SAIC Mobility Europe is verantwoordelijk voor de introductie van een waaier van SAIC merken (MG, Rover, Maxus), producten en diensten in de komende jaren.  De vloot divisie stelt de Maxus EV80 beschikbaar aan meer dan 200 vloot operatoren in Europa, met binnenkort aankondiging van nieuwe verkoops-partners in Noorwegen, Zweden, Italië, Frankrijk en Spanje.

De Maxus EV80 Bestelwagens zullen tentoongesteld worden op de 67e IAA Commercial Vehicles, die doorgaat in Hannover vanaf 19 september 2018.

Electric Drive BVBA aangesteld als exclusief distributeur voor het Polaris Work & Transportation gamma in België

Januari 2017 – Electric Drive bvba was reeds sinds 2007 verantwoordelijk voor de Goupil elektrische voertuigen in België en is nu aangesteld als exclusief verdeler voor het hele Polaris Work & Transportation gamma. Dit gamma omvat topmerken zoals GOUPIL, GEM & TAYLOR DUNN en ook het elektrische gamma nutsvoertuigen van MEGA-AIXAM.